Din egen DesignSkins® Shop

Komplettera din portfölj och erbjud dina kunder mervärde, med en stilig produkt, som är lika personlig som besökarna på din webbsida. Öppna din egen DesignSkins® butik!

Med DesignSkins® från DeinDesign™ kan du sälja en produkt som inte bara behövs utan en som alla också vill ha.

Kontakta oss om detta kontaktformulär. Vi ger gärna hjälp och råd med implementeringen av din partnerbutik.


   

p>Juryn för Print & Media Awards 2010 valde vårt partnerbutiksprogram till årets bästa eBusiness modell.

Dina fördelar i korthet

Försäljningsprovision

DesignSkins Partnerbutik försäljningskommission

För varje beställning som kommer in via din partnerbutik, får du en försäljningskommission som utgör 25% av varans värde! Kommissionen gottskrivs på ditt partnerkonto genast efter varje slutförd affär och överförs till ditt bankkonto kvartalsvis. För att hålla dig informerad om situationen på dina beställningar, får du statistik i realtid via din partnerbutiks back-end.


Individuell butiksdesign

Individuell partnerbutiksdesign

It's all about design! Naturligtvis ingår i vår service även anpassning av programmet till din CI. Vi designar din partnerbutik enligt dina önskemål.


Ett stort produkturval

Ett stort produkturval

Du får möjligheten att erbjuda hundratals anpassningsbara produkter i din partnerbutik. Vår portfölj uppdateras med nya produkter nästan dagligen. Det är upp till dig att bestämma om vill sälja skins för mobiltelefoner, notebooks, MP3-spelare, spelkonsoler, datortillbehör eller möbler.

Välj sådana produkter till din partnerbutik som passar dina fans, kunder och supportrar eller - för att använda en marknadsföringsterm - din målgrupp.


Den bästa servicen för dina kunder

DesignSkins Partnerbutiksservice

DeinDesign™ tar hand om alla servicetjänster i din butik - allt från betalningsmodaliteter till produktion, leverans och kundservice. Dessutom förser vi dig med tips och nyheter kring marknadsföringen av din butik. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss när som helst.


Gå till kontaktformuläretBörja nu!Välj någon av våra designs eller skapa din egen med personliga foton, texter och grafik.

Välj en design Skapa din egen